sambeek

Ik wil mij graag inschrijven bij Van Sambeek tandartsen –

Tanden bleken in Hoenderloo? | Orthodontie van Sambeek

Wilt u ook een stralend en wit gebit? Wilt u af van aanslag die door de jaren heen is gevestigd op uw gebit door koffie, roken, voedingsresten of ouderdom? Laat dan uw tanden bleken in Hoenderloo bij Orthodontie van Sambeek! Kies voor de veilige en verantwoorde manier en bleek uw tanden onder begeleiding van de gespecialiseerde orthodontieen en mondhygiënistes van Orthodontie van Sambeek. Tanden bleken in Hoenderloo; Van Sambeek helpt u graag verder!

Onze missie & visie

”Een goede gezondheid is een kwestie van kiezen”. Vindt u het moeilijk deze keuzes zelf te maken? Orthodontie van Sambeek helpt u graag om samen bewuste mondzorg-en voedingskeuzes te maken. Wist u ook dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een duidelijke relatie is tussen een gezonde mond en een gezond lichaam? Ontstekingen in uw mond kunnen er op duiden dat u wellicht last heeft van suikerziekten of hart-en vaatziekten. “Met ons gedreven team helpen wij u graag met het realiseren en behouden van een gezonde mond in een gezond lichaam.

Op zoek naar een specialist voor tanden bleken in Hoenderloo?

Het succes van tanden bleken in Hoenderloo is voor iedereen verschillend. De oorspronkelijke kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald. Hierdoor heeft iedereen van nature een verschillende tandkleur. Wist u dat hoektanden een dikkere laag tandbeen hebben dan de rest van ons gebit? Daarom zijn ze ook vaak geler dan de rest. Koffie, thee, rode wijn en roken zijn mede verantwoordelijk voor het ontstaan van verkleuringen. Daarnaast is ouderdom een natuurlijke oorzaak.

Orthodontie van Sambeek helpt u van deze verkleuringen af en biedt tanden bleken in Hoenderloo aan. Uw gebit wordt allereerst beoordeelt. Is het gebit gezond? Wat is de oorzaak van de verkleuring? Welke kleur past goed bij u en behaalt u met tanden bleken in Hoenderloo het gewenste resultaat? Wanneer alles in orde is, zal één van de gespecialiseerde orthodontieen of de mondhygiëniste uw tanden bleken in de gewenste en haalbare kleur wit.

Ja, ik wil graag mijn tanden laten bleken in Hoenderloo!

Wilt u weer een stralende glimlach? Kies dan voor tanden bleken Hoenderloo bij Orthodontie van Sambeek! Voor het maken van een afspraak en/of vragen kunt u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 055-5061599. U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@orthodontievansambeek.nl. Wij helpen u graag verder.


Neem contact op met ons