sambeek

Ik wil mij graag inschrijven bij Van Sambeek tandartsen –

Tandarts Lieren | Tandarts van Sambeek

Van Sambeek is een ervaren en betrokken tandarts in Lieren. In onze tandartsenpraktijk zijn tandartsen, preventieassistentes en een mondhygiëniste werkzaam om u te voorzien van de beste zorg. Bent u net als vele anderen bang voor de tandarts, of beter gezegd voor tandheelkundige behandelingen? Binnen onze tandartsenpraktijk worden veel angsten overwonnen! Bent u op zoek naar een tandarts in Lieren? Van Sambeek staat voor u klaar. Schrijf u vandaag nog in bij het team van Van Sambeek!

De missie & visie van Van Sambeek

Onze missie luidt als volgt; Met ons enthousiaste team helpen wij u graag met realiseren en behouden van “een gezonde mond in een gezond lichaam”. Het is namelijk uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat er een duidelijke relatie is tussen een gezond lichaam en een gezonde mond. Heeft u ontstekingen in de mond? Dit zou erop kunnen duiden dat u last heeft van hart-en vaatziekten of suikerziekten. Wij beperken ons niet tot de mond maar nemen uw gehele gezondheid onder de loep. Het is onze visie om samen met u bewuste mondzorg-en voedingskeuzes te maken, want “een goede gezondheid is een kwestie van kiezen.”

De behandelingen van Tandarts Lieren

In de praktijk van tandarts Lieren zijn tandartsen, preventieassistenties en een mondhygiëniste aan het werk waarbij u terecht kunt voor advies op maat en (preventieve) behandelingen. Van Sambeek is een tandarts voor orthodontie in Lieren die staat voor goede mondzorg van ervaren en betrokken specialisten! Wij werken intensief samen met kaakchirurgen, implantologen, parodontologen, orthodontisten, tandtechniekers en tandprothesisten. Veel angsten worden binnen onze tandartspraktijk overwonnen!

Tandarts Lieren is o.a. gespecialiseerd in:

    • Tandvlees behandelingen
    • Orthodontie
    • Tanden bleken
    • Facings
    • Angstbehandelingen

En nog veel meer.

Ik wil mij graag inschrijven bij de tandarts in Lieren

Bent u op zoek naar een tandarts in Lieren? En wilt u zich inschrijven bij Tandarts van Sambeek als uw tandarts in Lieren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Voor het maken van een afspraak en/of het inwinnen van meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@tandartsvansambeek.nl. Wij zijn overdag op werkdagen ook bereikbaar op telefoonnummer 055-5061599.


Neem contact op met ons