sambeek

De tandartsen & assistenten

Hein van Sambeek

Hein is geboren in Geleen, onder de rook van de Staatsmijn Maurits, waar zijn vader als huisarts werkzaam was.

Na zijn studie fysiotherapie in Utrecht werkte Hein een viertal jaren als fysiotherapeut op de intensive care van het St. Antonius ziekenhuis en in particuliere fysiotherapiepraktijken in Utrecht, de stad waar hij ook zijn tandheelkunde studie volgde. In 1983 startte hij een nieuwe tandartspraktijk in Beekbergen. In 1986 werd aan het woonhuis een praktijk gebouwd die in 90er jaren al snel te klein bleek en uitgebreid werd met een tweede kamer voor een mondhygiëniste en later voor tandarts Eva de Jong. Samen met Eva werden de plannen voor het huidige centrum gesmeed en gerealiseerd in 2001. “Centrum voor Tandheelkunde Beekbergen” staat er voor het pand aan de Arnhemseweg nummer 507. Hierin zijn momenteel de tandartspraktijken van Swinkels/deJong en van Van Sambeek afzonderlijk gevestigd. Er is dus geen sprake van een maatschap.

Naast dit alles heeft Hein van Sambeek twintig jaar de tandheelkundige zorg voor de psycho-geriatrische bewoners van het “Het Immendaal” aan de Loenenseweg op zich genomen.

Anne van Sambeek

Mijn naam is Anne van Sambeek, ik ben de dochter van Hein en ik ben begin 2008 in Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Na mijn afstuderen ben ik in diverse praktijken in Gelderland en Limburg werkzaam geweest, waaronder ook een paar korte periodes bij mijn vader. Naast mijn werk in de reguliere praktijk werk ik voor een organisatie die mondzorg aanbiedt op zorginstellingen.

Niets is zo leuk als iemand weer met een gezonde, stralende lach en een goed gevoel de deur uit te laten gaan! Sinds februari 2015 ben ik elke woensdag en vrijdag op Centrum Voor Tandheelkunde Beekbergen te vinden. Ik houd me voornamelijk bezig met de algemene tandheelkunde, maar heb me daarnaast middels diverse cursussen toegelegd op de esthetische tandheelkunde en het behandelen van gebitsslijtage.

Maak kennis met onze medewerkers

Ons team

Aan de balie wordt u ontvangen en te woord gestaan door Mariet en Jantine. Onze preventieassistentes Sylvia, Anita en Cindy, behandelen u in de stoel en assisteren de tandartsen. Zij zijn opgeleid om te verdoven, tandfoto’s te vervaardigen en tandsteen te verwijderen met poetsinstructies. Daarnaast is Kitty bij ons werkzaam als mondhygiëniste. Kitty werkt in ons centrum in dienst van Eva en heeft ook de zorg voor onze cliënten.

Onze medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers.

Kitty
- mondhygiëniste -
Sylvia
- preventieassistente -
Cindy
- preventieassistente -
Anita
- preventieassistente -
Mariet
- planning en organisatie -
Jantine
- planning en organisatie -