sambeek

Praktijk Van Sambeek

In onze praktijk werken tandartsen, preventieassistentes en een mondhygiëniste samen om uw gebit van de beste zorg te voorzien. Bij ons kunt u terecht voor bruikbare adviezen en (preventieve) behandelingen. Kortom: goede mondzorg van ervaren en betrokken specialisten!

Naast onze specialisaties in orthodontie (beugels), parodontologie (tandvleesproblemen) en esthetiek (facings) werken wij intensief samen met kaakchirurgen, implantologen, parodontologen, orthodontisten, tandtechniekers en tandprothesisten. Veel angsten voor tandheelkundige behandelingen worden bij ons overwonnen!

Missie

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er duidelijke relaties zijn tussen een gezond lichaam en een gezonde mond. Ontstekingen in de mond kunnen bijvoorbeeld een rol spelen bij hart- en vaatziekten en suikerziekte.

De moderne tandheelkunde beperkt zich niet tot de mond maar bekijkt uw totale gezondheid. Met ons enthousiaste team helpen wij u graag met het realiseren en behouden van

“EEN GEZONDE MOND IN EEN GEZOND LICHAAM.”

Visie

Om onze missie te bereiken moeten wij opboksen tegen een voedingsindustrie die ons belast met teveel suikers, teveel vetten en teveel zouten in hun producten. Ook bieden ze ons veel fastfood aan in deze gehaaste wereld.

Samen met u willen wij bewuste mondzorg- en voedingskeuzes maken, want;

“EEN GOEDE GEZONDHEID IS EEN KWESTIE VAN KIEZEN.”

Tandartsen & assistenten

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Lees meer

Onze praktijk

Bekijk de foto’s om een indruk te krijgen van de wachtkamer en behandelkamers van onze praktijk.