sambeek

Ik wil mij graag inschrijven bij Van Sambeek tandartsen –

Orthodontie Hoenderloo | Orthodontie van Sambeek

Staan je tanden scheef, te ver naar voren of juist naar achter? Een behandeling met een beugel kan er dan voor zorgen dat je tanden weer recht komen te staan. Ook als er te weinig ruimte is in je mond of de tanden en kiezen passen niet goed op elkaar, kan een beugel de oplossing zijn. Vaak is er een combinatie van verkeerde groei van de kaken en een onregelmatige stand van het gebit. Van Sambeek is een ervaren en betrokken orthodontie in Hoenderloo. In onze orthodontieenpraktijk zijn orthodontieen, preventieassistentes en een mondhygiëniste werkzaam om u te voorzien van de beste zorg!

Behandelproces orthodontie

Om een analyse, behandelplan en begroting te kunnen maken, heeft de behandelaar gebitsmodellen en foto’s nodig.

Behandelplan: hierin staat welk type beugel er wordt geplaatst en hoe lang de beugel gedragen moet worden. Dit is altijd een indicatie. Want de duur hangt af van of de beugel genoeg gedragen wordt. En bij kinderen speelt de wisselfase en groei ook nog een rol. De behandeling wordt uitgevoerd zoals dat besproken is tijdens het vervolgconsult.
Als orthodontie voor orthodontie doorloopt Van Sambeek een aantal stappen wanneer een beugel vereist is. Eerst wordt er gekeken hoe scheef de tanden en kiezen daadwerkelijk zijn en we kijken naar de leeftijd. Soms is het namelijk zo dat de kaak eerst nog verder moet groeien. Wanneer er wel wordt gekozen voor een beugel wordt er een afdruk gemaakt. Met boven én ondertanden wordt er gehapt in een soort papje. Dit papje smaakt over het algemeen naar mint. Naast de verkregen afdruk maakt Orthodontie van Sambeek ook röntgenfoto’s en gewone foto’s van alle tanden en zo beslissen we welke beugel het meest passend is. Wanneer er een beugel geplaatst is, volgt er een maandelijkse afspraak voor orthodontie in Hoenderloo voor het eventueel bijstellen (vaak strakker zetten) van de beugel.

Ik wil mij graag inschrijven bij de orthodontiein Hoenderloo

Bent u op zoek naar een orthodontie in Hoenderloo? En wilt u zich inschrijven bij Orthodontie van Sambeek als uw orthodontie in Hoenderloo? Neemt u dan gerust contact met ons op. Voor het maken van een afspraak en/of het inwinnen van meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@orthodontievansambeek.nl. Wij zijn overdag op werkdagen ook bereikbaar op telefoonnummer 055-5061599.


Neem contact op met ons