sambeek

Ik wil mij graag inschrijven bij Van Sambeek tandartsen –

Orthodontie Beekbergen | Tandarts van Sambeek

Wanneer tanden en kiezen niet goed op elkaar passen en/of naar voren staan is er behoefte aan een beugel. De beugel zorgt ervoor dat tanden en kiezen rechter komen te staan. Hierdoor wordt tandenpoetsen en kauwen een stuk gemakkelijker. Heeft u behoefte aan orthodontie Beekbergen? Dan kunt u terecht bij Van Sambeek tandartsen! Van Sambeek tandartsen is een gespecialiseerde tandartsenpraktijk die onder andere orthodontie Beekbergen aanbiedt.

Onze missie & Visie

De missie van Tandarts van Sambeek luidt als volgt; Met ons enthousiaste team helpen wij u graag met realiseren en behouden van “een gezonde mond in een gezond lichaam”.
Wist u dat uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een duidelijke relatie is tussen een gezond lichaam en een gezonde mond? Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ontstekingen in de mond er op duiden dat u last heeft van hart-en vaatziekten of suikerziekten. Wij nemen de gehele gezondheid onder de loep en niet alleen de mond. Samen met u willen wij bewuste mondzorg-en voedingskeuzes maken. “Een goede gezondheid is een kwestie van kiezen.” Wij helpen u graag bij deze keuze.

Tandarts van Sambeek; uw adres voor orthodontie Beekbergen!

Een beugel zorgt ervoor dat tanden en kiezen in de juiste richting op worden geduwd en zullen groeien. Door de beugel regelmatig bij te stellen, blijft de beugel de werking behouden. Gemiddeld is het noodzakelijk een beugel 2 tot 3 jaar te blijven dragen. Dit kunnen binnen deze periode verschillende beugels zijn. Orthodontie Beekbergen van tandarts Van Sambeek verloopt in een aantal stappen.

Eerst wordt er gekeken hoe scheef de tanden en kiezen daadwerkelijk zijn en naar de leeftijd. Soms is het namelijk zo dat de kaak eerst nog verder moet groeien. Wanneer er wel wordt gekozen voor een beugel wordt er een afdruk gemaakt. Met boven én ondertanden wordt er gehapt in een soort papje. Dit papje smaakt over het algemeen naar munt. Naast de verkregen afdruk maakt Tandarts van Sambeek ook röntgenfoto’s en gewone foto’s van alle tanden en kiezen om zo te beslissen welke beugel het meest passend is. Wanneer er een beugel geplaatst is volgt er een maandelijkse afspraak bij orthodontie Beekbergen voor het eventueel bijstellen van de beugel.

Heeft u behoefte aan orthodontie Beekbergen?

Heeft u behoefte aan orthodontie Beekbergen? Dan kunt u zich inschrijven bij tandarts van Sambeek. Schrijf je in bij Tandarts Beekbergen. Heeft u nog vragen of heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 055-5061599. U kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar info@tandartsvansambeek.nl. Wij staan u graag te woord.


Neem contact op met ons