sambeek

Ik wil mij graag inschrijven bij Van Sambeek tandartsen –

Kindertandarts | Tandarts van Sambeek

Welkom bij de tandarts voor kinderen van Sambeek! In onze tandartsenpraktijk werken tandartsen, preventieassistentes en een mondhygiëniste samen om het kindergebit van de beste zorg te voorzien! Bruikbare adviezen en (preventieve) behandelingen zijn onderdeel van de tandarts voor kinderen. Voor sommige kinderen is de tandarts best wel een beetje spannend. Tandarts van Sambeek houdt hier rekening mee. Veel angsten voor tandheelkundige behandelingen worden bij ons overwonnen! Lees snel verder en kom erachter wat kindertandarts van Sambeek voor u kan betekenen.

Onze missie & Visie

‘Met ons enthousiaste team helpen wij u graag met realiseren en behouden van “een gezonde mond in een gezond lichaam”.’ Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er een zichtbare relatie is tussen de lichamelijke gezondheid en die in de mond. Om deze reden nemen wij uw gehele gezondheid onder de loep. Waar normaliter de focus ligt op de mond, nemen wij hart-en vaatzieken of bijvoorbeeld suikerziekten mee in onze behandeling. Samen met u willen wij bewuste mondzorg-en voedingskeuzes maken wij geloven namelijk dat “een goede gezondheid een kwestie van kiezen is”.

Bent u op zoek naar een kindertandarts in Beekbergen?

Bent u op zoek naar een kindertandarts in Beekbergen? Dan bent u bij tandarts van Sambeek zeker aan het juiste adres! Wij bieden een totaalpakket aan, waardoor we zowel voor u, als uw kind geschikt zijn als tandarts. Ons team bestaat uit tandartsen, preventieassistentes en een mondhygiëniste. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met kaakchirurgen, implantologen, parodontologen, orthodontisten, tandtechniekers en tandprothesisten.

Bij de kindertandarts van Sambeek kunt u onder andere terecht voor;

  • Orthodontie; het plaatsen en onderhouden van een beugel
  • Advies gezond eten en drinken
  • Flossen; leer het belang en de trucjes van het flossen!
  • Facings; herstellen van vervormde of afgebroken tanden
  • Fluoride happen
  • Algemene mondgezondheid
  • Poetsen bij kinderen

Wilt u een afspraak maken bij de tandarts voor kinderen?

Wilt u een afspraak maken bij de kindertandarts? Neem dan contact met ons op. Voor het maken van een kennismakingsafspraak of vragen zijn wij telefonisch te bereiken op het telefoonnummer 055-5061599. Daarnaast mag u ons ook altijd mailen. Vragen of aanvragen kunt u mailen naar info@tandartsvansambeek.nl. De kindertandarts helpt u graag verder!


Neem contact op met ons