sambeek

Ik wil mij graag inschrijven bij Van Sambeek tandartsen –

Facings Beekbergen | Tandarts van Sambeek

Heeft u een afgebroken tand of een spleetje tussen uw tanden die u wilt verbergen? Wilt u een mooie witte glimlach? Laat tandarts Sambeek uw gebit weer verfraaien door facings in Beekbergen. Dit laagje tandkleurig vulmateriaal wordt op uw tand geplakt, waardoor de vorm en/of de kleur van de tand verandert wordt. Ook kunnen spleetjes worden opgevuld, afgebroken stukjes worden gerepareerd, tanden met aanslag worden weer wit en scheve tanden worden gemaskeerd. Wilt u weer die stralende lach? Plan dan vandaag nog een afspraak in bij tandarts van Samberg Beekbergen!

Onze missie & Visie

De missie van tandarts van Sambeek is; Met ons enthousiaste team helpen wij u graag met realiseren en behouden van “een gezonde mond in een gezond lichaam”. Het blijkt namelijk uit wetenschappelijk onderzoek zo te zijn dat er een duidelijke relatie is tussen een gezond lichaam en een gezonde mond. Symptomen van hart-en vaatziekten of suikerziekten kunnen zich uiten als ontstekingen in de mond. Wij leggen de focus wellicht op uw mond, maar nemen daarnaast ook uw gehele gezondheid onder de loep. “Een goede gezondheid is een kwestie van kiezen.” Soms is het lastig deze keuze zelf te maken. Wij vinden het daarom belangrijk om samen met u bewuste mondzorg-en voedingskeuzes te maken.

Tandarts Sambeek; gespecialiseerd in facings Beekbergen

De facings Beekbergen gaan maar liefst 5 tot 10 jaar mee. Voorkom indien mogelijk tandenknarsen, nagelbijten en het veelvoudig koffie/thee gebruik en roken om de facings zo lang mogelijk mooi te kunnen houden. Misschien moet u er eerst even aan wennen, maar een facing voelt in feite net zoals de rest van uw tanden. Het kan natuurlijk wel zo zijn, dat het in het begin wat problemen kan veroorzaken doordat de vorm en/of lengte van de tand(en) is verandert maar dit gaat na een paar dagen al over.

Wilt u facings Beekbergen? Neem dan contact op!

Wilt u weer een stralende glimlach? Schaamt u zich voor die afgebroken tand of die enorme spleet? Laat dan facings in Beekbergen plaatsen bij tandarts van Sambeek. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 055-5061599 of een e-mail te sturen naar: info@tandartsvansambeek.nl. Ook voor het beantwoorden van vragen staan wij u graag te woord.


Neem contact op met ons